Pompstation Gym

Het hele aanbod aan trainingspakketten

Als lid van Pompstation Gym betaal je alle vier weken een lidmaatschapsbijdrage van € 50,-. Je kunt uit de onderstaande trainingspakketten kiezen. Een trainingspakket geeft je recht op 10 keer 1 uur trainen volgens de omschrijving. Je kunt kiezen uit de onderstaande drie pakketten, die je ook met elkaar kunt combineren voor als je bijvoorbeeld gedurende de week afwisselend wilt trainen.
Personal Training

Je volgt onder begeleiding van een Personal Trainer een serie lessen. Het soort oefeningen stemmen we af op je doelen, je persoonlijke niveau. Je kunt trainen om sterker te worden, af te vallen, voor je conditie of om na een blessure te herstellen. Tijdens de training vind in dezelfde ruimte altijd maximaal één andere training plaats. Er is dus volop plek en je kunt altijd bij alle toestellen terecht die het beste bij jouw training aansluiten

€ 390,-
Duo Training

Wil je samen met een vriend of familielid trainen? Dat kan. Onder begeleiding van een trainer volg je een serie trainingen. Hierbij is het niet per se nodig dat je beiden dezelfde doelen hebt. Door de individuele begeleiding kunnen wij ook de Duo training goed op je persoonlijke doelen afstemmen.

€ 225,-
Groepstraining

Wij hebben groepstraining voor krachttraining, fitness, uithoudingsvermogen en spinning. De groepslessen vinden op vaste tijden in de week plaats. Je kunt deze in het rooster vinden en je ervoor opgeven.

€ 135,-
Total Health Check voor leden

Bij Pompstation Gym bieden wij een professionele TOTAL HEALTH CHECK aan. Hierbij wordt je lichaam met de InBodyScan doorgemeten. We meten veranderingen in lichaamssamenstelling van onder andere spiermassa en -onbalans, vet- en vochtgehalte en je mineralen en eiwitten. Je ontvangt een analyse en een eenmalig adviesgesprek over je situatie en mogelijke trainingen of voedingsprogramma's.

€ 35
Total Health Check voor niet-leden

Ben je benieuwd naar je lichamelijke gesteldheid of wil je meer weten over je lichaam en gezondheid? Wij bieden de TOTAL HEALTCH CHECK Check ook voor niet leden van Pompstation Gym aan.

€ 65
30 minuten sportmassage

Wij bieden sportmassage aan voor een betere doorbloeding en stofwisseling van spieren en weefsels. Je hebt de keuze uit 30 of 60 minuten.

€ 35,-
60 minuten sportmassage
€ 55,-
Voedingsadvies

Je kunt bij ons terecht voor voedingsadvies. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en doelen en stellen hiervoor een passend schema samen. Je kunt tegen eenmalige vergoeding een eenmalig voedingsadvies van ons krijgen. Als PRO LID van Pompstation Gym heb je standaard toegang tot onze apps voor voeding en training. Hier kun je het samengestelde schema zelf bijhouden en je voeding blijvend verbeteren.

Voedingssupplementen

De beste basis is goed en gezond eten. Sport je intensief met bepaalde doelen, heb je in de meeste gevallen ook voedingssupplementen nodig. Hiervoor hebben wij de POMP'D Supply lijn met producten die het beste aansluiten bij je eigen trainingsdoelen.

Afstemming met fysiotherapie

Je kunt onze training ook afstemmen met fysiotherapie. Dat kan met je eigen therapeut. Wij hebben een samenwerking met Fysiotherapeuten. In afstemming met hen stellen wij specifieke trainingsprogramma's op maat samen, afgestemd op je eigen therapeutische doelen.

Training en herstel i.r.t Corona

Bij Pompstation train je veilig, één op één op 400 m² in een goed geventileerde ruimte en volgens alle voorgeschreven basismaatregelen. Hierdoor kunnen wij de trainingsruimte aanbieden aan mensen, die voor fysiotherapie een professionele trainingsomgeving nodig hebben. Dat kan met een verwijsbrief van je fysiotherapeut of in samenspraak met één van onze samenwerkende fysiotherapeuten.

Sauna

Wij hebben een Sauna waar je als lid met trainingspakket gratis gebruik van kunt maken. Ook hiervoor hanteren wij in verband met hygiëne en Corona-maatregelen een inschrijflijst waarop je je vooraf aan kunt melden.

Ontbijt, eten en drinken

Kom je 's ochtends vroeg sporten en heb je zin in een gezond ontbijt en een lekkere kop koffie? We hebben een leuke bar ingericht waar je ook terecht kunt voor broodjes en sportdranken.

Tussendoor werken

Ben je een mobiele werker en pas je sport in je werkritme in? Wij hebben een aantal plekken waar je met een laptop kunt zitten en gratis gebruik kunt maken van de Wifi. Er is altijd koffie en versnaperingen bij de bar, zodat je ook even rustig tussendoor aan het werk kan.

Tarieven en prijzen

Bovenstaande prijzen gelden per 1 januari 2021 en worden jaarlijks geïndexeerd. Alle prijzen zijn inclusief BTW en per persoon en indien niet anders aangegeven voor een pakket van 10 lessen.

Vrij trainen

Bij afname van één van de trainingspakketten is het ook mogelijk om in de aan- en afloop van de trainingen gebruik te maken van de toestellen. Als warming-up of voor een stuk individuele training, alleen bij aanwezigheid van een trainer.

In verband met Corona-maatregelen kan vrij trainen momenteel alleen met vooraf aanmelden.

Professionele krachttraining

Meer dan 60 minuten per keer heb je voor een goed fitnessprogramma voor krachttraining niet nodig. Wij werken met professionele apparatuur van PANATTA WORDLWIDE FITNESS COMPANY en INNOVEX FITNESS. Op deze unieke locatie met ervaren trainers haal je het maximale uit je lichaam. De basis van een goed fitnessprogramma is altijd krachttraining. Omdat spieren je dagelijkse energieverbruik verhogen. Zelfs in rust!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden en fitnessprogramma krachttraining starten

De eerste stap kun je zelf zetten door een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Dan plannen wij een vrijblijvende proefles in, waarna je kunt besluiten of je lid wilt worden. Het aantal plekken is altijd beperkt, omdat wij onze leden geen drukte, maar een bijzondere sportervaring en een zorgvuldig fitnessprogramma met aandacht en persoonlijke begeleiding willen bieden.

 

Heb je zin om bij Pompstation Gym te komen trainen?

Neem dan contact op via het contactformulier van deze website.