Pompstation GymOns hele aanbod

Pompstation Gym is meer dan alleen training. We hebben een breed aanbod en service met een sauna, een bar voor koffie, thee en eten, een eigen lijn met voedingssupplementen, kleedkamers en lockers en volop de mogelijkheid om voor of na de training te relaxen, de laptop open te klappen om te werken of met mensen af te spreken. Daarnaast hebben wij een samenwerking met fysiotherapeuten en een eigen, professionele Healthcheck waarmee je aan je gezondheid kunt werken en we je voortgang kunnen bijhouden.
Total Health Check voor leden

Bij Pompstation Gym bieden wij een professionele TOTAL HEALTH CHECK aan. Hierbij wordt je lichaam met de InBodyScan doorgemeten. We meten veranderingen in lichaamssamenstelling van onder andere spiermassa en -onbalans, vet- en vochtgehalte en je mineralen en eiwitten. Je ontvangt een analyse en een eenmalig adviesgesprek over je situatie en mogelijke trainingen of voedingsprogramma's.

Total Health Check voor niet-leden

Ben je benieuwd naar je lichamelijke gesteldheid of wil je meer weten over je lichaam en gezondheid? Wij bieden de TOTAL HEALTCH CHECK Check ook voor niet leden van Pompstation Gym aan.

€ 65
30 minuten sportmassage

Wij bieden sportmassage aan voor een betere doorbloeding en stofwisseling van spieren en weefsels. Je hebt de keuze uit 30 of 60 minuten.

€ 35,-
60 minuten sportmassage
€ 55,-
Voedingsadvies

Je kunt bij ons terecht voor voedingsadvies. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en doelen en stellen hiervoor een passend schema samen. Je kunt tegen eenmalige vergoeding een eenmalig voedingsadvies van ons krijgen. Je hebt toegang tot onze apps voor voeding en training. Hier kun je het samengestelde schema zelf bijhouden en je voeding blijvend verbeteren.

Voedingssupplementen

De beste basis is goed en gezond eten. Sport je intensief met bepaalde doelen, heb je in de meeste gevallen ook voedingssupplementen nodig. Hiervoor hebben wij de POMP'D Supply lijn met producten die het beste aansluiten bij je eigen trainingsdoelen.

Afstemming met fysiotherapie

Je kunt onze training ook afstemmen met fysiotherapie. Dat kan met je eigen therapeut. Wij hebben een samenwerking met Fysiotherapeuten. In afstemming met hen stellen wij specifieke trainingsprogramma's op maat samen, afgestemd op je eigen therapeutische doelen.

Training en herstel i.r.t Corona

Bij Pompstation train je veilig, één op één op 400 m² in een goed geventileerde ruimte en volgens alle voorgeschreven basismaatregelen. Hierdoor kunnen wij de trainingsruimte aanbieden aan mensen, die voor fysiotherapie een professionele trainingsomgeving nodig hebben. Dat kan met een verwijsbrief van je fysiotherapeut of in samenspraak met één van onze samenwerkende fysiotherapeuten.

Sauna

Wij hebben een Sauna waar je als lid met trainingspakket gratis gebruik van kunt maken. Ook hiervoor hanteren wij in verband met hygiëne en Corona-maatregelen een inschrijflijst waarop je je vooraf aan kunt melden.

Ontbijt, eten en drinken

Kom je 's ochtends vroeg sporten en heb je zin in een gezond ontbijt en een lekkere kop koffie? We hebben een leuke bar ingericht waar je ook terecht kunt voor broodjes en sportdranken.

Tussendoor werken

Ben je een mobiele werker en pas je sport in je werkritme in? Wij hebben een aantal plekken waar je met een laptop kunt zitten en gratis gebruik kunt maken van de Wifi. Er is altijd koffie en versnaperingen bij de bar, zodat je ook even rustig tussendoor aan het werk kan.

Service gezondheid en voeding

MassageSaunaLoungehoekAppApp

Food