Pompstation GymTraining en tarieven lidmaatschap en trainingspakketten personal training

Hoe word ik lid?

Om te sporten bij Pompstation Gym sluit je een lidmaatschap af. Je betaalt eenmalig inschrijfgeld en vierwekelijks een lidmaatschapsbijdrage. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Maandelijks upgraden en opzeggen kan met inachtname van 4 weken opzegtermijn. Als lid kun je de onderstaande trainingspakketten aanschaffen voor training met begeleiding. Alle opgegeven prijzen zijn per persoon voor een pakket van 10 lessen.

GROEP

groepstraining samen in kleine groep

  • Krachttraining
  • Spinning
  • Afwisselend programma
  • Vaste en losse toestellen en gewichten

DUO

Duo-training met twee personen onder begeleiding

  • Krachttraining
  • Verschillende doelen
  • Met je vriend, kennis of familielid
  • Samen gemotiveerd aan de slag

Neem contact op voor een proefles

Het aantal plekken is altijd beperkt, omdat wij onze leden geen drukte, maar een bijzondere sportervaring en een zorgvuldig fitnessprogramma met aandacht en persoonlijke begeleiding willen bieden.

Meer weten?

Neem dan contact op via het contactformulier van deze website. We staan je graag te woord of maken een afspraak om je persoonlijke situatie en mogelijkheden bij Pompstation Gym door te nemen!

Training en tarieven

Bovenstaande prijzen gelden per 1 januari 2022 en worden jaarlijks geïndexeerd. Alle prijzen zijn inclusief BTW en per persoon en indien niet anders aangegeven voor een pakket van 10 lessen.

Vrij trainen

Bij afname van één van de trainingspakketten is het ook mogelijk om in de aan- en afloop van de trainingen gebruik te maken van de toestellen. Als warming-up of voor een stuk individuele training, alleen bij aanwezigheid van een trainer.

In verband met Corona-maatregelen kan vrij trainen momenteel alleen met vooraf aanmelden.

Professionele krachttraining

Meer dan 60 minuten per keer heb je voor een goed fitnessprogramma voor krachttraining niet nodig. Wij werken met professionele apparatuur van PANATTA WORDLWIDE FITNESS COMPANY. Op deze unieke locatie met ervaren trainers haal je het maximale uit je lichaam. De basis van een goed fitnessprogramma is altijd krachttraining. Omdat spieren je dagelijkse energieverbruik verhogen. Zelfs in rust!

Lid worden en fitnessprogramma krachttraining starten

De eerste stap kun je zelf zetten door een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Dan plannen wij een vrijblijvende proefles in, waarna je kunt besluiten of je lid wilt worden. Het aantal plekken is altijd beperkt, omdat wij onze leden geen drukte, maar een bijzondere sportervaring en een zorgvuldig fitnessprogramma met aandacht en persoonlijke begeleiding willen bieden.

 

Heb je zin om bij Pompstation Gym te komen trainen?

Neem dan contact op via het contactformulier van deze website.