Pompstation Gym

PERSONAL TRAINING

POMPSTATION SCHIEDAM

Krachttraining, fitness, afvallen met personal trainer of groepstraining in de industriële omgeving van een bijzonder rijksmonument!

Groepstraining, personal training en fitness

Het monumentale Drinkwater-pompstation van Schiedam is met liefde en aandacht gebouwd. Maar ook INDUSTRIEEL, rauw, hard en eenvoudig. Dat is exact hoe je er straks kunt trainen: personal training, groepstraining, duo training. Als jij drive en motivatie hebt, gaan we met aandacht eenvoudigweg KEIHARD TRAINEN!

Langskomen voor een proefles?

Neem dan contact op

Welcome

WAT WIJ AANBIEDEN

POMPSTATION GYM is een besloten club waar je lid van wordt. Wij hebben drie soorten LIDMATSCHAP. Als lid kun je met onze TRAININGSPAKKETTEN trainen. Je kunt individueel trainen, samen met een vriend of partner of meedoen aan groepstraining. Met één van deze pakketten kun je tijdens de openingstijden ook vrij trainen. Je kunt bij ons ook terecht voor SPORTMASSAGE en VOEDINGSADVIES voor training en afvallen.

Wegens Corona-maatregelen kan onze extra service voor vrij gebruik van toestellen alleen beperkt en bij aanmelding vooraf.

 

WAT WIJ AANBIEDEN

INDIVIDUELE KRACHTTRAINING

> personal training
> persoonlijke doelen
> eigen niveau en tijdsbesteding

WAT WIJ AANBIEDEN

VOOR TWEE PERSONEN

> duo training
> kracht- of circuittraining
> samen met een vriend of familielid

WAT WIJ AANBIEDEN

CIRCUITTRAINING

> groepstraining max. 10 personen
> vaste trainers, vaste dagen
> krachttraining, conditie en spinning

Personal training, groepstraining, vrij trainen

Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden, helemaal afgestemd op je persoonlijke doelen. Je kunt bij ons met professionele apparatuur van Panatta trainen. Dit doe je onder begeleiding van een personal trainer en je kunt zelf aan de slag als je regelmatig traint. Doe mee in één van de groepen, vul je schema aan met vrij trainen. Of maak gebruik van alle extra faciliteiten zoals voedingsadvies, sportmassage of sauna!

BEKIJK ONS HELE AANBOD

Maak nu een afspraak!

Ga je voor personal training of groepstraining? Heb je zin om in de unieke, industriële omgeving van het voormalig Drinkwaterpompstation van Schiedam te sporten? De eerste stap zet je zelf door een afspraak te maken voor een eerste gesprek