Pompstation GymPersonal Training

Ik geef 1 op 1 trainingen, duo trainingen of trainingen in klein groepsverband onder de noemer SIMCIRKEL. Bij 1 op 1 trainingen zal ik altijd tijdens een eerste kennismaking eerst jouw doelstellingen bespreken en hoe we het trainingstraject gaan aanpakken. Tijdens het traject worden de vorderingen tussentijds besproken.

Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer spiermassa wilt ontwikkelen of af wilt vallen, alle trainingen worden op jouw persoonlijke doelstellingen afgestemd. Als je een extra steun(tje) in de rug nodig hebt, is personal training ideaal. Trainingen vinden plaats in mijn gym. Gevestigd op de ROTTERDAMSEDIJK 3 in Schiedam.

Neem gerust contact op en vraag naar meer informatie hierover.

Trainingsmethode

Met mijn trainingsmethode is blijvend succes haalbaar. Het is niet nodig om als een gek te keer te gaan in de sportschool en dan na een maand zo gefrustreerd te raken omdat je het gewenste resultaat maar niet bereikt en daardoor afhaakt. Hierdoor ben je weer terug bij af. Veel vrouwen sloven zich uit op de crosstrainer of tijdens een spinningles in de hoop vet te verbranden. Ik ben geen voorstander van eindeloze cardioschema’s. Het komt je natuurlijk niet aanwaaien maar met twee intensieve trainingen van 60 minuten per week waarbij krachttraining de boventoon voert zal veel beter resultaat worden bereikt. Hierdoor blijf je ook gemotiveerd.

Vergeet niet dat door krachttraining de vetverbranding nog uren daarna doorgaat. Ik zal je laten zien dat jouw doelstellingen haalbaar zijn. Je lichaam is tot veel meer in staat dan je vaak denkt.